12 juni 2021

3 tips om uw interieur helemaal af te maken

Gaat u binnenkort verhuizen, of uw eigen huis eens opnieuw onderhanden nemen? Grote kans dat u dan natuurlijk al allerlei meubels voor het interieur heeft ingeslagen. Maar ook de kleinere aankleding en accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken. Die maken uw interieur immers pas echt af. Daarom zetten wij vandaag een aantal tips op een rij waarmee u uw interieur helemaal aankleedt.

1. Een statement lamp

Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen, zult u waarschijnlijk al wel aan de verlichting hebben gedacht. In eerste instantie lijkt dit namelijk vooral iets praktisch. In de keuken, aan het plafond, overal waar u licht nodig heeft komt natuurlijk een lamp te hangen of staan. Maar heeft u er al aan gedacht om een mooie statement lamp te nemen, die vooral als accessoire dient? Denk er bijvoorbeeld eens aan om een mooie industriële vloerlamp in de kamer te zetten, of een statement hanglamp. Zo heeft u een prachtige center piece die uw interieur gelijk afmaakt.

Nog op zoek naar een mooie statement lamp? Kijk dan eens op www.lampenshoponline.nl.

2. Mooie planten

Heeft u uw huis al helemaal mooi ingericht, maar heeft u het gevoel dat er nog iets levendigs mist? Of misschien voelt het nog wat kil in huis? Dan zijn een paar mooie groene planten de perfecte oplossing. Het voordeel van planten is dat u ze in alle soorten en maten kunt krijgen, dus u kunt er een aantal uitzoeken die precies bij uw smaak en interieur passen. Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar een mooie grote plant voor in een pot op de grond als center piece in uw interieur. Of juist voor allerlei kleine plantjes, die u op planken of tafeltjes neer kunt zetten. Waar u ook van houdt, u kunt gegarandeerd een aantal planten vinden die bij uw smaak passen.

interieur

3. Posters of kunst aan de muur

Is uw interieur al helemaal af, maar voelen de muren nog erg kaal? Dan is de oplossing natuurlijk om hier wat meer aan te hangen. U kunt natuurlijk denken aan wandplankjes met leuke plantjes of decoratie erop, maar u kunt ook direct aan aantal mooie lijsten aan de muur hangen. Of u nou op zoek gaat naar schilderijen, posters of foto’s, alles staat mooi in een grote lijst aan de muur. Zorg ervoor dat u weet wat voor kunst bij uw interieur past, en ga dan op zoek naar iets dat mooi mee kleurt met de rest van uw huis. Zo maakt u uw interieur in no time af!