8 mei 2021

Alles over GeoCeramica

Je hebt je nieuwe huis gekocht en bent net klaar met het inrichten hiervan. Nu is de tuin aan de beurt. Je hebt al een tijdje rondgekeken naar de mogelijkheden en je bent er nog niet uit. Er is zoveel keus en je ziet door de bomen het bos niet meer. Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je gevonden. In deze blog vertellen wij je alles over GeoCeramica en waarom je voor deze tuintegels moet kiezen! Direct bestellen? Kijk dan op de website van Kippersluis Sierbestrating.

Wat is GeoCeramica?

GeoCeramica behoort tot de nieuwe generatie tuintegels. Het is een mix van keramiek en beton. De tegels zijn even sterk als beton en hebben een keramische look. De beste kwaliteiten van beton en keramiek zijn dus samengevoegd tot een tegel. 

Voordelen van GeoCeramica

Er zitten zoveel voordelen aan GeoCeramica dat wij eigenlijk niet weten waar we moeten beginnen. Het schoonhouden van Geoceramica is erg makkelijk, de steen kan veel hebben. De toplaag zorgt ervoor dat extreme weersomstandigheden en algen geen kans hebben om de tegels te beschadigen. Daarnaast zijn de tegels krasbestendig en worden ze niet glad bij harde regen. Ook zijn de tegels relatief eenvoudig aan te leggen. Voor iedereen iedereen is erg een mooie GeoCeramica tegel. Het assortiment is erg breed en er is veel variatie beschikbaar. 

Het aanleggen van GeoCeramica tegels

GeoCeramica kan in tegenstelling tot veel andere tegels op zand worden gelegd. Dit is een groot voordeel van de tegel. Het is daarom ook goed mogelijk om deze tegen zelf aan te leggen. Maak een goed plan en zoek tips op het internet. Kom je er zelf toch niet uit? Vraag dan een bedrijf om dit voor je aan te leggen.