27 november 2021
eiland keukens

Altijd de ruimte in je keuken

De tijd dat de keuken alleen is om even te koken is allang voorbij, je kunt tegenwoordig de keuken beschouwen als een volwaardige ruimte waar echt geleefd wordt. Eiland keukens zijn er speciaal voor gemaakt om erin te leven, veel ruimte om te koken of aan de bar te zitten met het hele gezin. Tevens zijn de keukens zo luxe, dat je direct een schitterende blikvanger in je woning hebt met deze keuken. Met vrienden koken wordt echt een feest.

eiland keukens

Ook voor weinig ruimte een geschikt eiland

Heel vaak wordt er gedacht dat eiland keukens alleen bestemd zijn voor grote keukens, niets is minder waar. Ook in een kleine keuken kun je profiteren van een keuken met een eiland, meer ruimte betekent ook meer mogelijkheden om je spullen op te ruimen. Waar je voorheen afhankelijk was van de afzuigkap boven je eiland, is ook dat probleem opgelost met een afzuiger die geïntegreerd is in de kookplaat. Direct worden alle geurtjes van het koken afgezogen.

Bekijk de keukens in de showroom

Heb je interesse in een van de eiland keukens bij nuvakeukens.nl dan kun je de keuken bezichtigen in de showroom, hier kun je de hoge kwaliteit van de keuken zien en ervaren. Moeten er wijzigingen worden aangebracht of heb je een maatwerk keuken nodig dan is dit natuurlijk ook mogelijk. De specialisten op keukengebied van Nuva, helpen je de perfecte keuken samen te stellen voor je woning om jaren plezier van te hebben met het hele gezin.