23 september 2021
Somfy buismotoren

Beste kwaliteit tegen een voordelige prijs

Wanneer je op zoek bent naar betrouwbare bediening voor je zonnescherm, rolluik of markiezen kun je niet om Somfy buismotoren heen. De motoren zijn getest onder alle omstandigheden en zullen doen wat ze moeten doen, het bedienen van verschillende producten. Niet voor niets wordt er een garantie gegeven van vijf jaar op de motoren, het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 50 jaar en heeft al miljoenen huishoudens voorzien van de perfecte producten van het bedrijf. 

Somfy buismotoren

Ook in de winter betrouwbaar

Markiezen zijn prachtig om aan de buitengevel te hebben ter bescherming van de zon, ook in de winter kan de zon scherp zijn. Natuurlijk heb je Somfy buismotoren om je markiezen te besturen, detecteert de motor echter vorst waardoor het afdraaien niet mogelijk is dan zal de motor ook niets doen. Wanneer het weer veilig is om het scherm open of dicht te draaien, zal dit pas gebeuren. Deze slimmigheden zijn in elke buismotor van Somfy opgenomen, om optimale veiligheid te kunnen garanderen

Waar moet je op letten?

Bij het kopen van Somfy buismotoren heb je keuze uit een aantal modellen, natuurlijk is het wel belangrijk dat je een motor kiest die je scherm of rolluiken kan bedienen. Wil je gebruik maken van extra opties bij de motor dan is dit ook goed mogelijk, bijvoorbeeld anti inbraaksensor of een extra stille module. Waar je een Somfy motor ook moet toepassen, in de webshop van sunstyle-zonwering.nl vind je altijd een geschikt model voor de bediening van jouw product.