27 oktober 2021

Christelijke boeken kopen?

Ben je op zoek naar een boekhandel die gespecialiseerd is in de verkoop van christelijke boeken? Kom dan naar De Pelgrim, een christelijke boekhandel in IJsselmuiden. Hier kun je uiteraard christelijke boeken kopen, maar naast het aanbod boeken heeft deze boekhandel ook een assortiment van muziek, wenskaarten, spellen en nog veel meer. Kom naar de winkel in IJsselmuiden of bekijk het aanbod online. 

Het aanbod van De Pelgrim

Wanneer je op zoek bent naar een christelijk boek ben je bij De Pelgrim op de juiste plek. Deze boekenwinkel heeft namelijk het populairste en meest actuele aanbod van verschillende genres boeken voor alle leeftijden, dus voor zowel kinderen en jongeren, als voor volwassenen en ouderen. Naast het aanbod van christelijke leesboeken ben je hier ook op het juiste adres voor dagboeken, kleurboeken, woordenboeken, vriendenboeken, zangbundels, gedichtenbundels en nog veel meer.

Meer dan een boekenwinkel

Ook kun je bij boekhandel De Pelgrim documenten laten printen, scannen, lamineren of inbinden. Dat kan in zowel zwart en wit als in kleur. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende afmetingen, dus A3, A4 en A5, het kan allemaal. Bij De Pelgrim kun je werkstukken, rapporten en dergelijke ook laten inbinden. Vraag de prijsopgave van de printservice van onze boekenwinkel aan in IJsselmuiden. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over het aanbod van De Pelgrim? Neem dan een kijkje op de website of ga naar de boekhandel in IJsselmuiden. Hier krijg je, naast de keuze uit het aanbod in de winkel, ook de mogelijkheid om christelijke boeken die niet aanwezig zijn, of niet op voorraad zijn, te bestellen. Voor overige vragen kun je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen.