27 oktober 2021

Dakkapel Modulair Serre

‘s Avonds op bed lekker genieten van het tikken van de regen op het raam, in de winter kijken hoe het sneeuw valt en het hele jaar door ‘s nachts kunnen kijken naar de sterren. Dat kan met een dakserre. Het is niet zo dat je op bepaalde tijden het noorderlicht zal spotten in Nederland, maar slapen onder een dakkapel serre kan ook in dit land zijn charmes hebben. Terwijl je op bed ligt kun je heerlijk naar buiten kijken en genieten van de wereld. Ben je op zoek naar de mogelijkheden van serre dakkapellen? Lees dan snel verder

De voordelen van een dakkapel serre 

Een dakkapel modulair serre geeft je kamer veel meer ruimte. Doordat de dakramen schuin worden geplaatst profiteer je hiervan in meer ruimte in je kamer. Daarnaast geeft een dakkapel serre je ook tot drie keer meer licht in de kamer. Zelfs meer dan traditionele dakkapellen of de Dakkapel Modulair Basis. Dit komt omdat bij een dakserre dubbel zoveel ramen worden geplaatst dan bij traditionele dakkapellen. 

Verder zijn de dakkapellen van Dakkapellen Modulair gemaakt van duurzaam materiaal. Dat zorgt ervoor dat de dakkapellen onderhoudsarm zijn. Daarnaast bevatten de kapellen goede isolerende eigenschappen door het ThermoTechnology isolatiemateriaal. De kapellen worden snel gemonteerd en ook krijg je er tien jaar garantie bij. 

Interesse in dakkapellen? 

Heb je interesse in een dakkapel van Dakkapellen Modulair? Kijk dan snel op onze website voor al onze mogelijkheden. Hier vind je allerlei modellen dakkapellen in verschillende variaties en uitvoeringen.