18 januari 2022
Oudenrijn Meubel

Een persoonlijke en efficiënte werkplek: 4 tips!

De afgelopen jaren is het steeds populairder geworden om thuis te werken. Dit is vooral handig voor mensen die ver van hun werk wonen of eenvoudig hun werk thuis kunnen uitvoeren. Waar thuiswerken voorheen een vrije keus was, is het sinds de lockdown het ‘nieuwe normaal geworden’. Stel op sprong zijn er provisorische werkplekken gecreëerd, maar inmiddels is het toch wel zaak dat je een goede thuiswerkplek hebt. Daarom delen wij in deze blog 4 handige tips voor een persoonlijke en efficiënte werkplek!

Tip 1: Professioneel materiaal en een snelle internetverbinding

Wanneer je voor een langere periode thuiswerkt, is het belangrijk dat je goed zit. Aan een eettafel kun je prima werken, maar zorg wel dat je stoel en beeldscherm hier goed op afgesteld staan. Werk je op kantoor met twee beeldschermen? Dan is het om effectief te werken, belangrijk dat je dit thuis ook hebt. Evenals een snelle internetverbinding. 

Tip 2: Goede verlichting

In de wintermaanden is het in de ochtend later licht en in de avond vroeg donker. En als je dan de hele dag achter een scherm zit, wil je je ogen graag een handje helpen door voor goede verlichting te zorgen. Bij Oudenrijn Meubel vind je de leukste bureaulampen in verschillende stijlen!

Tip 3: Planten op je bureau

Planten zorgen niet alleen voor een ontspannen gevoel, maar ook voor een betere kwaliteit van de lucht. Daarnaast fleuren planten je werkplek op en zorgen ze ervoor dat je productiever en creatiever bent. Kortom, met een óf meerdere planten om je heen doe je jezelf een groot plezier.

Tip 4: Persoonlijke spullen en aankleding

Een persoonlijke en creatieve werkomgeving is niet alleen bevorderlijk voor de sfeer, maar ook voor je eigen creativiteit. Zorg er dus voor dat de ruimte waar je werkt er gezellig uit ziet. Zet bijvoorbeeld een aantal mooie foto’s, boeken, prikbord, relaxfauteuil, pennen, vloerkleed en andere gezellige elementen neer.