8 mei 2021

Een schoorsteen: de eyecatcher van je woning

Je staat er waarschijnlijk niet dagelijks bij stil, maar het uiterlijk van je schoorsteen heeft veel invloed op de uitstraling van je woning. Als jouw schoorsteen aan vervanging toe is, of als je een nieuw huis aan het bouwen bent, is het dan ook aan te raden om goed na te denken over jouw nieuwe schoorsteen. Er zijn veel verschillende afwerkingen voor een schoorsteen mogelijk. Ook kan het formaat aangepast worden aan jouw huis en wensen. Maak van jouw nieuwe schoorsteen een echte eyecatcher die perfect aansluit bij jouw woning.

Lichtgewicht, sterk en duurzaam

Ben jij op zoek naar een stevige schoorsteen, die jarenlang mee kan gaan? Dan zijn prefab schoorstenen een goede optie. Deze schoorstenen kunnen compleet gepersonaliseerd worden. Kies de afwerking die bij jouw woning past en bepaal welk formaat voor jou ideaal is. Bovendien zijn dit soort schoorstenen razendsnel te monteren, door de handige hijsogen. Daarnaast is het materiaal rot- en schimmelvrij, wat ze ook erg onderhoudsarm maakt. Ook hebben ze isolerende eigenschappen. Met een prefab schoorsteen ben jij dus helemaal klaar voor de toekomst. Door de garantietermijn van maar liefst 10 jaar weet je zeker dat jij de komende jaren goed zit.

Verbeter je woning met een schoorsteen

Prefab schoorstenen kunnen een flinke verbetering aan je woning zijn. Ze zijn kwalitatief erg goed én hebben een mooie uitstraling. Kies jij voor composiet steenstrips, een stuclaag of een speciale coating? Zo heeft elke schoorsteen zijn eigen unieke uitstraling. Ben jij geen particulier die op zoek is naar één schoorsteen, maar wil jij als aannemer een groter aantal schoorstenen bestellen? Ook dat is geen enkel probleem. Hoewel elke schoorsteen maatwerk is, kan het toch altijd snel geleverd worden. Zo hoef je dus nooit te kiezen tussen kwaliteit en snelheid. Hoe ziet jouw nieuwe schoorsteen eruit?