18 januari 2022

Een vloer kopen. Welke keuzes zijn er?

Ga jij voor een make-over in jouw huis? Of heb je net een nieuwbouw huis gekocht? Dan is het tijd om na te denken over de vloer. De keuze is enorm en er is voor iedereen genoeg te kiezen. Van vinyl, tapijt, laminaat tot tegels. Belangrijk is dat de vloer past bij jouw interieur en dat het niet buiten je budget gaat. Wij geven je een aantal tips.

Link: Vloeren Genemuiden.

PVC vloer

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. De PVC vloer. Visgraat PVC vloeren zijn enorm populair en dat is natuurlijk niet gek. Maar waarom kiezen voor een PVC vloer in plaats van laminaat? Een groot voordeel ten opzichte van een laminaat vloer is dat PVC vloeren geluidsarmer zijn. Hierdoor is een PVC vloer ideaal voor appartementen en de trap. Wil jij een PVC vloer in Zwolle of een andere regio in Nederland? Bezoek dan Vloerenmarkt Genemuiden.

Gietvloeren

Wellicht is een gietvloer niet direct waar je aan denkt bij een vloer voor jouw woning. De voordelen van een gietvloer zijn dat de vloer makkelijk is in onderhoud, waterdicht en sterk en duurzaam. Nadeel is wel dat je de vloer niet mee kunt verhuizen. Een industriële gietvloer is momenteel wél echt een trend.

Tegels

Tegels in de woonkamer of slaapkamer? Ja zeker! Niet alleen de badkamer of keuken zijn tegenwoordig nog voorzien van tegels. Ze zijn makkelijk schoon te houden en dier- en kindproof! Wil jij meer informatie over vloeren? Neem dan gerust eens contact op met Vloerenmarkt Genemuiden.