18 januari 2022
Degelijk Buitenleven Sierpoort

Exclusieve sierpoort voor jouw tuin

Maak je tuin nog mooier door het plaatsen van een sierpoort. Een sierpoort geeft het aanzicht van je huis net een beetje dat extra allure. Het zorgt voor een elegante uitstraling en het is een goede aanvulling op elk hekwerk. Een sierpoort in combinatie met een hekwerk is dan ook ideaal als afscheiding van je tuin of erf, zodat je voldoende privacy hebt. Daarnaast houdt het ongewenste bezoekers buiten de deur of juist kinderen en honden binnen de deur! 

Het aanbod sierpoorten

Sierpoorten zijn er in allerlei soorten en maten, maar veelal worden ze voor je op maat gemaakt. Hierbij heb je de keuze uit een looppoort of een inrijpoort. Een looppoort is een poort gemaakt voor voetgangers. Deze poorten zijn met name geschikt voor voor-of achtertuinen. Je ziet een looppoort ook vaak naast een grotere inrijpoort. Inrijpoorten zijn speciaal voor auto’s en vaak geautomatiseerd. Een inrijpoort vind je veelal voor de oprit en sluit je terrein volledig af. 

Waar moet je rekening mee houden met een sierpoort?

Wanneer je kiest voor een sierpoort voor de auto, heb je twee mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een draaipoort of een schuifpoort. Kies je voor een draaipoort, dan worden de deuren open geslagen en maken ze een hoek van 90 graden. Hier moet je dus bij het indelen van de ruimte rekening mee houden. Bij een schuifpoort worden de deuren langs het hekwerk geschoven. Voor deze optie heb je dus voldoende ruimte aan de zijkant nodig. Daarnaast zijn sierpoorten veelal maatwerk, waardoor je rekening moet houden met een levertijd van 8 weken.

Eenvoudig online bestellen

Om inspiratie op te doen of een sierpoort te bestellen, hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Bekijk de mogelijkheden online bij een ervaren partij zoals Degelijk Buitenleven. De sierpoorten van deze partij en exclusief, kwalitatief hoogwaardig en onderhoudsvrij. Meer weten over de mogelijkheden van deze partij en hun sierpoorten? Neem dan vrijblijvend contact op of plan een bezoek aan de fysieke showroom.