27 november 2021
Pestor ongedierte bestrijden

Ga naar Pestor voor de juiste producten

Een muizenplaag, niemand wilt hier last van hebben. Het zijn vervelende dieren die langzaam je huis kapot maken. Wanneer je last hebt van muizen, is het van belang dat de muizen snel weggaan. Muizen kunnen namelijk vervelende ziektes met zich meedragen. Als je de muizen wilt weghalen, kan je kijken naar muizengif. Ga naar Pestor voor het juiste muizengif zodat je snel en makkelijk weer zonder muizen in je huis zit. Bij Pestor heb je verschillende soorten gif die je kunt aanschaffen. Als je advies nodig hebt voor het bestreiden van de muizenplaag, kan je ook terecht bij Pestor.

Muizenplaag voorkomen

Wanneer je last hebt van de muizenplaag, is het van belang om de muizenplaag tegen te gaan. Dit kun je doen door je huis goed schoon te maken. Daarnaast is het van belang om alle gaatjes en kiertjes dicht te maken. Zo hebben de muizen geen mogelijkheid om naar binnen te glippen. Als je een garage hebt, is het handig om daar een muizenval neer te zetten. Muizen houden namelijk erg van garages alleen vind jij het als eigenaar van het huis vaak minder leuk. Pindakaas of jam op de muizenvallen smeren werkt erg goed om ze te lokken.

Ga naar pestor

Snel je huis muizen vrij

Doordat je zo snel mogelijk wat doet aan de muizenplaag, zal je al snel merken dat je van de muizenplaag af bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken voor de muizen want je kunt je eigen gang gaan. Daarnaast is het wel van belang dat je je huis goed blijft schoonmaken en dat je alle rommel goed opruimt. Als je alles goed opruimt, zullen de muizen jouw huis niet interessant vinden en al snel naar een ander huis gaan. Ook buiten rondom je huis is het handig om alles goed schoon te houden. Hierdoor zal je de muizen ook niet aantrekken.