27 november 2021
Dutch oven

Grillen met de Petromax

In de natuurlijk de lekkerste gerechten maken doe je natuurlijk met een Petromax! Heerlijk grillen in de natuur tijdens kamperen blijft uniek en gezellig. Daarnaast kan je de Petromax geheel naar eigen wens warm stoken met briketten. Heerlijk om een gevulde courgette te bereiden hierop! Of wat dacht je van een forel welke je gevangen hebt om die hierop te bereiden? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is te bereiden!

Dutch oven

Waar gaat jouw voorkeur naar uit qua gerechten?

Ongeacht of dat je een vleesliefhebber bent of dat je geen vlees eet, met de Petromax kan je alles maken! Een vegetariĆ«r zal zich volledig kunnen storten op de lekkerste soorten groenten welke je kunt grillen. Maar daarnaast is een gevulde champignon of courgette onmisbaar in het eetpatroon! 

Zo kan je een champignon bijvoorbeeld vullen met pesto en pijnboompitten. Gaar de champignon eerst goed op de Petromax alvorens je hem gaat vullen. Er zal aardig wat vocht uitkomen, maar dat kan je tijdens de bereiding in rook op laten gaan. Wanneer de champignon bijna gaar is kan je hem vullen om hem vervolgens terug op het vuur te leggen. Dat wordt smullen met de lekkerste gerechten die jij hebt gemaakt! 

Op de website van Ovenwinkel.com vind je verschillende exemplaren welke je kunt bestellen. Ga jij voor meerdere mensen koken? Let er dan goed op welke afmeting je bestelt!