27 oktober 2021

Haal de herfst naar binnen

Ben jij ook iemand die zo kan genieten van de herfst binnen? Het interieur mag warmer en de accessoires mogen uitbundiger. Ik hou er in ieder geval helemaal van en ik krijg stiekem al een klein beetje de kerstkriebels. Maar laten we het eerst houden bij de inrichting van de herfst en wat hier bij past. Het wordt in ieder geval een warm kleurenpalet met wat drukke elementen.

Warme kleuren

Het eerste waar we mee beginnen met een herfst interieur zijn warme kleuren. Nu is het misschien een beetje impulsief om direct muren te verven in kleuren als bruin of oker geel. Wat je daarom wel kan doen zijn rode gordijnen ophangen. Een leuk oker geel kleed over de bank leggen of een bordeaux rood vloerkleed voor op de grond.

Herfst Elementen

In huis kun je natuurlijk naast de kleuren ook echte herfst elementen toevoegen die de herfst helemaal naar voren laten komen in de woning. Je kunt bijvoorbeeld zelfs een eigen herfst creatie maken die je bijvoorbeeld op tafel of in de vensterbank kan zetten. Wat ik bijvoorbeeld in huis heb gedaan is een grote poster aan de muur te hangen van een groot bos met prachtige herfst bomen. Zo haal ik de natuur een klein beetje naar binnen. Je kunt natuurlijk ook een prachtige houten pvc in Ijsselstein neerleggen als vloer van Sluys Wonen. 

Lichtjes

Lichtjes horen natuurlijk bij de herfst en wat is er nou leuker dan kaarsjes als lichtjes. Zorg er wel voor dat deze op een veilige plek zijn en niet dicht bij een kerststukje die maar zo een vlam kan vatten.