27 oktober 2021
sfeervol wonen

Hoe krijgt jouw huis een betere uitstraling?

De perfecte inrichting van een huis is voor iedereen anders. De een houdt van luxe en de ander van vintage/retro. Heb je liever veel of weinig groen in huis? Ook het antwoord op deze vraag is niet voor iedereen hetzelfde. Een ding is waarschijnlijk iedereen het wel over eens: het hebben van een goede uitstraling in huis is fijn. In deze blog geven wij je tips voor het krijgen van een betere uitstraling in huis. 

Jaloezieën

Jaloezieën kom je niet in ieder huishouden tegen. De meeste huishoudens kiezen toch nog voor gordijnen of rolgordijnen. Jaloezieën kunnen bijdragen aan een mooie en stijlvolle uitstraling in huis. Naast de goede looks zorgen ze er ook voor dat je geen last meer hebt van pottenkijkers. Tegenwoordig is er een erg breed aanbod in jaloezieën. Zo zijn er houten, aluminium, bamboe en pvc jaloezieën te verkrijgen. Zeker een optie om naar te kijken dus als je op zoek bent naar een goede uitstraling in huis. 

Houten jaloezie op maat kopen? Bekijk ook: ‘bamboe jaloezieën 35mm’. 

Ruimte in de badkamer

Je kan je badkamer door middel van de inrichting een hele andere uitstraling geven. Een ruime badkamer ziet er vaak goed uit. Je kunt je badkamer groter laten lijken door bijvoorbeeld een vrijstaand rond bad en een glazen douchewand te nemen. Ook de badkamervloer kan de uitstraling een boost geven. Ga op zoek naar manieren hoe jij je badkamer meer ruimte kan laten uitstralen. 

De vloer

Wat geldt voor de vloer in de badkamer geldt ook voor de vloer in de overige ruimtes van het huis. Een goede en lichte vloer laat het huis er altijd een stuk beter uitzien. Laat je goed adviseren door experts en zoek jouw ideale vloer.