23 september 2021
Tuinmachines Oldebroek

Hoe maak je je tuinmachines gereed voor de zomer?

Aangezien we hoogstwaarschijnlijk ook dit jaar veelal in ons eigen land zullen moeten blijven, wordt het zometeen al weer hoog tijd om de tuin op orde te maken voor de zomer. Gebruik je een tuinmachine nabij Oldebroek voor het maaien van het gras? Of gebruik je een automatische maairobot? Hoe dan ook is het erg belangrijk om deze machines van het juiste onderhoud te voorzien Bij Prins Groentechniek kun je gemakkelijk onderdelen bestellen of je machine langsbrengen voor onderhoud. Prins Groentechniek is een officiële dealer van verschillende toonaangevende merken en een echte specialist!

Reiniging tuinmachines

Naast het uitgebreide assortiment aan tuinmachines en kun je bij dit bedrijf ook terecht voor de reiniging van tuinmachines. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de machines van het merk Kärcher. Regelmatig kun je op hun website diverse acties tegenkomen op het gebied van reiniging. Je kunt er voor kiezen om de onderdelen te bestellen die vervolgens zo snel mogelijk bij je thuis geleverd worden. Daarnaast ben je ook altijd welkom in de showroom in IJsselmuiden.

Gebruikte tuinmachines

Is je huidige tuinmachine kapot en ben je op zoek naar een goed werkende tuinmachine voor een kleine prijs? Kijk dan snel eens op de website of breng een bezoekje aan de showroom in IJsselmuiden. Je vindt hier ondere andere de bekende merken John Deere, Yamaha en Castelgarden terug. Zeker de moeite waard dus! Daarnaast kun je nog een aantal andere merken tegenkomen:

  • Suzuki
  • Kymco
  • Arctic
  • Honda
  • Kawasaki
  • Polaris

Contactinformatie

Neem gerust contact op met Prins Groentechniek! Je tuinmachines worden vakkundig onder handen genomen door de professionele monteurs. Daarnaast kun je ook een nieuwe machine aankopen. Bel voor meer informatie met: 038-3556542. Je kunt ook altijd een vrijblijvende mail sturen naar info@prinsgroentechniek.nl.