27 november 2021
houten jaloezieën

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit

Hoe zorg je ervoor dat je genoeg licht in je huis hebt, maar ook genoeg privacy. Als je gordijnen hebt moet je één van de twee kiezen. Dit is verleden tijd met houten jaloezieën. Je kunt ten alle tijden privacy behouden en ook nog licht binnen laten komen. Door de klassieke stijl passen ze ook nog eens in ieder huishouden. Ze zijn makkelijk te bedienen door middel van een touwtje. Dit touwtje zorgt ervoor dat de houten latjes verder open of dicht gaan om zo meer of minder licht binnen te laten. Je kunt bij Gordijnenhuis kiezen uit verschillende kleuren hout. Ze hebben hout, wit en zwart. Deze passen bij iedereen in het interieur. 

Onderhoud

Onderhoud is heel belangrijk voor alles wat je bezit. Zo verleng je de levensduur van een bezitting. Dit geldt met auto’s en stoelen dus ook met jouw houten jaloezieën. Alleen is de ene een stuk eenvoudiger in onderhoud dan andere. Deze jaloezieën zijn namelijk enorm eenvoudig in onderhoud vergeleken met andere raamoplossingen. Je haalt er een doekje langs en klaar. Je hoeft niks te stomen omdat het van hout is en niet van stof.

Perfect voor de keuken

Als je in de keuken gordijnen gaat ophangen in plaats van jaloezieën ga je hier snel spijt van krijgen. Het etensgeur trekt in de gordijnen en ze worden heel snel vies. Dit heeft als gevolg dat ze heel lastig te onderhouden zijn en je ze naar de stomerij moet laten brengen wat ook weer veel geld kost.