27 oktober 2021

Huis kopen in Borne? Ga in gesprek met een hypotheekadviseur!

Wil je graag een huis kopen in de regio van Borne en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een hypotheek? Of zou je graag willen weten of je huidige hypotheek aangepast kan worden zodat het wat voordeliger is voor jou? Ga dan eens in gesprek met een hypotheekadviseur. Voor hypotheekadvies Borne, op nuchtere wijze, ben je bij Zandstra Financieel Advies in Borne aan het juiste adres. Geen dure pakken of moeilijke woorden, maar professioneel advies in een ‘normaal’ jasje. Alleen zo kom je tot de beste keuzes voor jouw (en eventueel jouw partners) toekomst.

Een hypotheekadviseur die verder kijkt

Er zijn veel hypotheekadviseurs die enkel kijken naar wat voor hun het beste resultaat betekent. Het gevolg hiervan is dat er minder goed geluisterd wordt naar de specifieke wensen en minder goed gekeken wordt naar de situatie. Dit kan leiden tot een verkeerd hypotheekadvies Borne, iets waar niemand op zit te wachten. Bij Zandstra Financieel Advies in Borne werken ze net even anders. Zij kijken, uiteraard naast jouw wensen & eisen, ook altijd naar het volledige plaatje. Wat is de staat van jouw gezondheid? Zijn er kinderen (op komst)? Of gaan kinderen uit huis op korte termijn? Wat zijn je toekomstplannen? Zomaar enkele vragen die gesteld worden en waar volledig rekening mee gehouden wordt. En dat allemaal in begrijpelijke, nuchtere taal.

Altijd eerlijk antwoord op jouw vragen

Bij Zandstra Financieel Advies in Borne hebben ze niet een voorkeur voor één specifieke hypotheekaanbieder. Daarom komen zij altijd met een onafhankelijk hypotheekadvies. De financiële noabers komen gewoon bij jou thuis langs en geven eerlijk antwoord op al jouw vragen, zonder een voorbedachte raad van welke hypotheek zij willen ‘verkopen’. Vragen als wat je kunt lenen, hoe hoog de rente is en wat zijn de maandelijkse kosten zijn vragen die zij zonder moeite kunnen beantwoorden. In alle eerlijkheid, bij jou aan de keukentafel.