23 september 2021
Kunstgras in de tuin

Ideaal voor kinderen om op te spelen

Kinderen spelen maar al te graag in de tuin bij lekker weer, dat het de avond ervoor heeft geregend denken kinderen niet bij na. Wel is het zo dat het gazon in je tuin dan erg kwetsbaar is, je hebt snel gaten en kale plekken in je mooie grasveld. Gaan de kinderen lekker ravotten zeg je grasveld dan maar gedag, maar ook de kleding en schoenen van de kinderen worden erg vies van het natte gras en de grond. Door kunstgras in de tuin te leggen, kunnen de kinderen in ieder weertype ongestoord ravotten met elkaar zonder vieze schoenen of kleding te krijgen.

Laten leggen van het gras

In principe is het leggen van kunstgras niet heel ingewikkeld, echter wanneer je een groot gazon moet leggen komt er wel wat meer bij kijken. De rollen kunstgras in de tuin zijn in breedtes verkrijgbaar van 2 of 4 meter, is je tuin dus veel breder dan moeten de naden vastgezet worden. Met het zelfklevende band van kunstgras-online.nl wordt dit eenvoudig gedaan. De specialisten leggen het kunstgras op een professionele manier zodat je er geen omkijken naar hebt. 

Kunstgras in de tuin

Keuze uit verschillende lengtes

Gelukkig houdt niet iedereen van hetzelfde, waar de een kort gras mooi vind is een ander helemaal weg van gras wat langer is. Bij kunstgras-online.nl is er voor iedereen wel een geschikt soort gras te vinden, het is zelfs mogelijk om proefmonsters aan te vragen om te kijken welke soort je mooi vindt. Weet je niet zeker welke soort je moet hebben, of heb je specifieke wensen dan kun je ook via de webshop contact opnemen met de specialisten. Welk kunstgras ook je voorkeur naar uitgaat, je hebt altijd te maken met de nieuwste soorten kunstgras voor je tuin om van te genieten.