23 september 2021
raam

Je huis luxe maken met een elektrische raamuitzetter wegdraaibaar

Een raamuitzetter wegdraaibaar zorgt ervoor dat je jouw raam gemakkelijk op een kiertje kan zetten. Zo kan het raam niet zomaar dichtklappen of juist veel te ver open blijven staan. Deze zijn er in verschillende maten, soorten en kleuren. 

Raamuitzetters wegdraaibaar zijn er in verschillende soorten. Om jouw klapraam extra goed te beveiligen zijn er raamuitzetters met slot. Deze hebben een SKG** keuring, dat betekent dat het inbraakwerend is. Hierdoor kan een inbreker niet zomaar je de hendel draaien en je huis naar binnen sluipen. Het slotje kan je met een sleutel open en dicht krijgen. Deze sleutel is gelijksluitend dus voor al jouw raamuitzetters hoef je maar één sleutel te gebruiken. als het sleutelgat rood is dan is het op slot en wanneer die groen is, is hij open en kan het gebruikt worden. Deze raamuitzetter is beschikbaar in verschillende kleuren zodat het niet hoeft te vloeken met jouw bestaande interieur. 

Naast deze wat simpele vorm van je raam op een goede manier openzetten met een raamuitzetter is er ook iets nieuws. Er zijn ook elektrische raamuitzetters voor klapramen. hiermee kan je met een druk op de knop jouw raam open zetten. Dit is niet alleen super handig voor hoge ramen, maar ook als je meerdere ramen tegelijk wil sluiten. Dit scheelt veel tijd en moeite. Naast dat het super handig is, ziet het er ook modern en strak uit. Het is maar een klein rechthoekig blokje die al het werk doet. Ook is deze raamuitzetter een goede raambeveiliging het heeft namelijk een SKG keuring van 2 sterren. Dit komt omdat hier ook een slot op zit, je kan de raamuitzetter alleen openen met de afstandsbediening.

Een raamuitzetter wegdraaibaar is heel handig om jouw raam te beveiligen en op een makkelijke manier open te zetten zonder dat het raam opeens dichtklapt. Om het je nog makkelijker te maken is er nu ook een elektrische raamuitzetter die met een druk op de knop jouw raam open en dicht kan doen. Wil je graag meer luxe en comfort in jouw huis dan hebben we bij Toplock een mooi assortiment aan raamuitzetters wegdraaibaar voor klapramen.