18 januari 2022
logo

Kies voor de specialist in taxatie in Veenendaal

Een taxatie in Veenendaal kun je om verschillende redenen uit laten voeren. Door te kiezen voor de specialist in taxatie Veenendaal, Welkom Makelaars dus, weet je één ding zeker en dat is dat het rapport door alle financiële instellingen geaccepteerd wordt. 

Officieel register makelaar-taxateur

De specialist in taxatie mag zich officieel register makelaar-taxateur noemen en daar is men trots op. het voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen. Behalve dat het lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars een taxatie in Veenendaal voor de particulier kan uitvoeren, doen ook banken en woningcorporaties een beroep op de specialist in taxatie in Veenendaal. Overigens zijn er verschillende redenen te benoemen waarom jij je woning laat taxeren om zo de waarde ervan te bepalen. Zowel bij de aan- als de verkoop van een huis is een taxatierapport noodzakelijk en zeker ook als je een financiering voor je woning wenst. Zonder een taxatierapport van een erkend taxateur krijg je vaak geen financiering. Een taxatierapport is dan simpelweg een harde eis. Een taxatie in Veenendaal kan ook gewenst zijn als je in echtscheiding ligt als jij je lopende hypotheek over wilt sluiten. Het is fijn te weten dat het rapport van de specialist in Veenendaal door alle financiële instellingen geaccepteerd wordt. 

Heel veel kwaliteit voor relatief weinig geld

Vanwege de lage overheadkosten van de makelaar in Veenendaal betaal je nooit de hoofdprijs voor de diensten van deze specialist. Voor de prijs die je betaalt krijg je wel de beste kwaliteit als het gaat om een taxatierapport. Zo is het niet alleen een officieel NVM makelaar, maar is Welkom Makelaars ook ingeschreven bij Makelaarsregister VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Omdat de specialist in taxatie in Veenendaal ook ingeschreven is bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, mogen ze ook NHG en NWWI taxaties uitvoeren. Over de kwaliteit en deskundigheid hoef je dus geen seconde te twijfelen. Uiteraard kent de taxateur ook de prijsontwikkelingen in de markt en is hij lokaal op de hoogte van belangrijke zaken als bestemmingsplannen. Omdat de specialist in taxatie in Veenendaal weet dat je graag snel beschikt over het taxatierapport, zorgt hij er altijd voor dat het taxatierapport binnen vijf werkdagen in je mailbox zit. Voorts kan het ook meteen rechtstreeks een exemplaar richting de geldverstrekker mailen om zo de snelheid in het gehele proces te houden. 

makelaar

Een zeer betrokken partner

Met dat laatste wordt ook meteen de betrokkenheid van de makelaar in Veenendaal duidelijk. Je bent er in eerste instantie mens en nooit een nummer. Die werkwijze zie je terug in alle diensten die de makelaar aanbiedt. Dus bij zowel de aan- als verkoop van een huis en bij alles wat daar aan gerelateerd is. Bovendien is men in Veenendaal innovatief. Zo kan het je ook NVM Online bieden. Heb jij je huis te koop, dan kunnen mensen online een bod uitbrengen. Jij ziet steeds in real-time wat er geboden wordt zoals de geïnteresseerden dan ook zien. Zij zien dus als iemand een beter bod op jouw woning heeft uitgebracht en kunnen vervolgens een nieuw bod uitbrengen.

Ben je op zoek naar een goede makelaar in Amersfoort? Dan kan je bij deze partij overigens ook terecht.