8 mei 2021
klussen

Klussen? Deze bedrijven helpen je hierbij!

Ga je klussen in of rondom het huis? Goed gereedschap scheelt een hoop! Als je gereedschap niet op orde is, kan een klus onnodig lastig zijn. In deze blog delen we een aantal handige bedrijven waar je goede apparatuur kunt huren of kopen! 

Indapp

Verbouwen in of rondom het bedrijf? Het bedrijf Indapp helpt hierbij. Kantelcontainers, stapelbakken, hijsbakken, schepbakken. Ze hebben het allemaal! Ook voor een milieuveilige opslag ben je bij Indapp aan het juiste adres.  Kantelbak heftruck kopen? 

123Machineverhuur

Ga je klussen in of rondom het huis? Gereedschap is erg duur. Vaak heb je het gereedschap maar even nodig. Op zo’n moment komt een bedrijf als 123machineverhuur om de hoek kijken. Je kunt hier professionele apparatuur huren. Wil je je tuin bijvoorbeeld grondig aanpakken? Kies er dan voor om bijvoorbeeld een graafmachine te huren. Het huren van een graafmachine zorgt ervoor dat je efficiënt te werk kunt gaan. 

De bouwmarkt 

Ook de bouwmarkt helpt je bij een klus. Je kunt er niet alleen terecht voor het huren of kopen van gereedschap. Het personeel is zelf ook handig en kan dus nadenken over hoe je een klus het best kan aanpakken. Bouwmarkten houden regelmatig kortingsacties. Het kan dus raadzaam zijn om de folder door te nemen. Of neem een kijkje op de website. Hier worden kortingsacties ook aangekondigd. 

Verhuisklus? Bus of vrachtwagen huren! 

Ga je verhuizen of wil je meerdere spullen naar de stort brengen? In een auto passen vaak maar weinig spullen. In plaats van meerdere keren op en neer te rijden, kun je er beter voor kiezen om een bus of vrachtwagen te huren. 

Hopelijk helpen deze tips je om je klus makkelijker uit te voeren! Heb je zelf nog tips? Geef deze dan gerust aan ons door.