23 september 2021
houtbouw

Laat de woning in de omgeving op gaan

Nieuwbouwwijken worden uit de grond gestampt alsof het niets is, nadeel hiervan is dat het sfeerloos is en het is niet milieuvriendelijk. Met houtbouw gebruik je niet alleen natuurlijke materialen, je kunt de woning ook op laten gaan in de omgeving. Speel met de vormen en de materialen zodat er een unieke woning ontstaat, natuurlijk wordt er ook aan de isolatiewaarden gedacht want die zijn uitstekend. Geniet van je eigen woning, zelf ontworpen en voorzien van alle wensen maar wel unieke eigenschappen. Een aparte manier van bouwen, maar wel voorzien van alle luxe die je wilt hebben. Bij finnhouse.nl staan ze garant voor kwaliteit.

Unieke constructie

Waar er voorheen alleen werd gebouwd met staanders, liggers en schoren wordt dit met de houtbouw van finnhouse.nl op een andere manier gedaan. Geen schoren maar zware liggers en kolommen om de constructie te kunnen garanderen, dit betekent een open constructie die je ziet. Het prachtige hout blijft altijd zichtbaar, hiermee heb je een natuurlijk gevoel wat altijd blijft. Omdat er geen gebruikt wordt gemaakt van kozijnen om het glas te plaatsen, heb je geen belemmeringen met de natuur. Het glas wordt namelijk direct in de houten constructie geplaatst, een schitterende pui en je voelt je direct verbonden met buiten. Dit is pas de natuur in je huis halen.

houtbouw

Vrij om te bouwen wat je wilt

Met houtbouw je woning bouwen betekent ook dat je alle vrijheid hebt, de indeling bepaal je helemaal zelf waarbij bijna alles mogelijk is. Met het schitterende hout wat wordt gebruikt kun je bouwen wat je wilt, met een schitterende uitstraling van je huis als gevolg. Schilder de buitenkant van de woning in een kleur die in de omgeving past, niet opvallend dat je als eigenaar het gevoel hebt dat je echt in de natuur zit. Dit zijn ook de unieke kenmerken van een huis van finnhouse.nl.