27 oktober 2021
dweilen

Last van schimmel in huis & mijn zoektocht naar een schoonmaakbedrijf

Een van mijn grootste nachtmerries is waarheid geworden. Tijdens een schoonmaakbeurt van de badkamer, kwam ik erachter dat er zich schimmel gevormd had. Ieuw! Ik had eigenlijk geen idee wat ik hiermee aan moest. Ik ben daarom eerst eens wat rond gaan bellen en kwam erachter dat je schimmel het best niet zelf kan verwijderen. Het kan schadelijk zijn voor je gezondheid en daarnaast wil je ervoor zorgen dat de schimmel niet terugkeert. 

Ik ben daarom in Google op zoek gegaan naar een geschikt bedrijf die de schimmel kon verwijderen. Na de zoekopdracht ‘schimmel verwijderen’ gedaan te hebben kwam ik bij een bedrijf terecht. Dit bedrijf heeft mij uitstekend geholpen en ervoor gezorgd dat de schimmel in mijn badkamer verleden tijd is! 

Nadat de schimmel verwijderd is, heb ik weer kunnen genieten van een schone, frisse badkamer. Ik heb daarnaast ervoor gekozen om voortaan eens in de zoveel tijd een schoonmaakbedrijf te laten komen. De schimmel is waarschijnlijk ontstaan doordat ik mijn badkamer niet goed bijgehouden heb. Zo’n badkamer schiet er toch vaak bij in. Ik heb een druk gezinsleven (in totaal zijn we thuis met zijn vijven), de badkamer is dus een drukbezochte plek. 

Hoe ik een schoonmaakbedrijf vond 

Vroeger hingen er in de supermarkt nog wel eens advertenties van schoonmaakbedrijven, en je had de Gouden Gids. Tegenwoordig werkt dat niet meer. Ik heb daarom gezocht naar een schoonmaakbedrijf bij mij in de regio. Hoe dat werkt? Heel simpel! Je toetst, ‘schoonmaakbedrijf + plaats’ in in Google en voila, daar komen de resultaten. 
Toets bijvoorbeeld maar eens in Google (of een andere zoekmachine) ‘Schoonmaakbedrijf Hilversum’ in. Of ‘Schoonmaakbedrijf Lelystad’. Je zult zien dat er genoeg resultaten voorbij komen. Mijn tip is om een schoonmaakbedrijf te selecteren op basis van reviews.