23 september 2021
Lideka home

Lideka voor led strips

Altijd al led strips willen hebben van topkwaliteit? Dan is Lideka dé aanbieder waar jij naar op zoek bent. Zij beschikken over een groot assortiment aan led strips. Zo hebben zij voor ieder persoon hetgeen waar jij naar op zoek bent. De led strips van Lideka zijn verkrijgbaar in diverse soorten maten. Zo kan je ze bestellen van 2, 3, 5, 10, 15 en 20 meter. Bij de stips krijg je een compleet pakket geleverd inclusief App.

App installeren

Bij installatie van de app kan je in een oogopslag gebruik maken van de strips. Door de 16 miljoen kleurcombinaties kan je precies de sfeer creëren wat je altijd al hebt willen hebben. Voorheen werkte de eerste modellen met Wi-Fi, maar die nieuwe variant beschikt over bluetooth verbinden wat zorgt voor een nog snellere connectie. Na het installeren kan je direct gebruik maken van de app. Deze kan eventueel ook bedient worden middels een afstandsbediening.

Lideka home

Voordelen van Lideka

Er zijn meerdere voordelen bij Lideka. Zo heb je altijd recht op 24 maanden garantie. Zo kan je direct zijn dat zij topkwaliteit leveren. Daarnaast zijn de strips waterproof en branden ze ca. 50.000 uur.

Bij installatie kan je de strip knippen op de aangegeven markeringen. Zo kan je hem precies op maat knippen. Tevens is het mogelijk om strips rondom je televisie te bevestigen. Hier hebben zij speciale strips voor die je gemakkelijk kunt bevestigen.