18 januari 2022
Gietvloer offerte

Luxe en betaalbare vloer

Vaak wanneer je denkt aan een luxe en comfortabele vloer, schieten de hoogste bedragen door je hoofd heen. Vergelijk je het wooncomfort met de gietvloer, dan kom je tot de conclusie dat het een zeer betaalbare vloer is. Tevens is de vloer duurzaam, heeft een warme uitstraling waar je al zolang naar op zoek bent. Maar om precies te weten wat de prijs is van een vloer voor jouw ruimte, maak je eenvoudig gebruik van een gietvloer offerte. Ook alle voorwaarden en garanties zijn hierin meegenomen, je weet dus direct waar je aan toe bent met een offerte.

Informatie overbrengen

Een gietvloer offerte kun je bij ieder bedrijf aanvragen, echter bij New Brand is een offerte niet zomaar een bedrag. Zij vinden het belangrijk dat bij een offerte ook de nodige informatie wordt gegeven, niet alleen over de vloer maar ook over de rechten  en voorwaarden bij het leggen van een vloer. Er wordt gekeken, in overleg met de opdrachtgever wat de beste manier is om de klus aan te pakken. Vooraf wordt er op locatie gekeken, om goed te kunnen beoordelen en een goed beeld te hebben van de situatie.

Gietvloer offerte

Prijs van een vloer

Het is niet vooraf te zeggen wat de prijs van een gietvloer is, dit is mede afhankelijk van de oppervlakte van de voer en de dikte. New Brand vindt het daarom verstandig, om bij een gietvloer offerte ook een goed beeld te hebben. In de meeste gevallen is het niet mogelijk om vanaf papier een schatting te kunnen maken, om een reële prijs te kunnen geven wordt er gekeken waar de vloer moet worden aangebracht en in welke situatie. Vul op de website het formulier zo volledig mogelijk in, hierdoor is er een goed beeld van de werkzaamheden die verricht moeten worden.