23 september 2021
Scandinavisch vloerkleed

Maak je woonkamer lekker licht

Wanneer je de woonkamer lekker licht hebt ingericht ervaar je in de meeste gevallen een gevoel van warmte en de zomer, ook in de winter als de dagen korter worden kun je dit gevoel in huis halen. Met meubels die van licht hout zijn, en daarbij een Scandinavisch vloerkleed krijg je een soort van zomergevoel thuis. De prachtige pasteltinten die de vloerkleden hebben zorgen ervoor, dat ze in ieder interieur erg leuk staan. Een wollen exemplaar geeft je precies de warmte die je nodig hebt in een koude winter. 

Voor elk interieur een passend kleed

Wanneer je huisdieren hebt is het misschien niet verstandig om een hoogpolig kleed te gebruiken in je woonkamer, gelukkig heb je bij een Scandinavisch vloerkleed ook de keuze uit een laagpolig kleed. Tevens geeft het kleed een strakke uitstraling, ideaal om neer te leggen in een moderne woonkamer. Gebeurd er een ongelukje op het kleed, dan is een laagpolig kleed eenvoudiger schoon te maken dan een hoogpolig vloerkleed. Ook voor mensen die snel allergisch zijn is een kleed wat laagpolig is beter om in de huiskamer te gebruiken.

Scandinavisch vloerkleed

Klassieke woonkamer

Natuurlijk past een Scandinavisch vloerkleed ook perfect in een klassiek interieur, de kleden zijn namelijk ook in verschillende vormen verkrijgbaar. Ga je voor een strak rechthoekig kleed of vind je een rond beter in jouw interieur. Zo zijn er met de vloerkleden verschillende keuzes die je kunt maken, ook wat betreft de kleuren kun je alle kanten op. Je bent niet gebonden aan een soort motief, er zijn kleden met ruitjes, effen, gestreept, geblokt en nog veel meer mooie motieven. Met name wol en jute worden veelvuldig in de kleden gebruikt.  In de webshop van disena.nl vind je het complete assortiment vloerkleden, voor iedere woonkamer of interieurstijl vind je er een perfect passend kleed.