8 mei 2021
zwevend tv meubel

Makkelijke verhuis tips en tricks!

Van het weg doen van huishoudelijke artikelen tot het verpakken van uw bezittingen, het verplaatsen van een heel huishouden is geen eenvoudig proces. Gelukkig, met de hulp van deze slimme verhuis tips en trucs, kan het een beetje makkelijker worden. Hier zijn de tips en trucs die iedereen kan gebruiken bij het verhuizen naar een nieuw huis. Veel succes en gelukkig verhuizen!

Vind gratis verhuisdozen bij recycling drop-off punten

Niet uw zuurverdiende geld aan kartonnen dozen uitgeven. In plaats daarvan, kijk voor gratis verhuisdozen op uw lokale recycling drop-off punten. De kans is groot, zult u in staat zijn om tal van kartonnen dozen te vinden. 

makelaar

Originele dozen hergebruiken voor elektronica en apparaten

Over verhuisdozen gesproken, vergeet niet uw oude te hergebruiken. Van de tv tot de blender, de meeste elektronica en kleine apparaten worden geleverd in kartonnen dozen. Als u deze vakken nog steeds hebt, raden we u aan ze opnieuw te gebruiken voor de verhuizing. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw artikelen perfect in de doos passen, maar het bespaart u ook om geld uit te geven aan dozen.

Sloten laten vervangen

Een belangrijk dingetje dat veel mensen vergeten is om een slotenmaker te bellen om de sloten van uw huis te laten vervangen. We kunnen niet benadrukken hoe belangrijk dit is. Er zijn namelijk vele dieven die sloten probeert te openen te maken en dit kunnen ook de mensen zijn die uw huissleutel hebben! Een belletje naar holland slotenmaker is zo geregeld.

Plan een donatie pick-up gratis

Het wegdoen van zware meubels, oude kleding en andere huishoudelijke artikelen? Probeer het plannen van een gratis donatie pick-up met een lokale liefdadigheidsinstelling zoals het Leger des Heils of de kringloopwinkel Het hebben van pick-up donaties bespaart u van het hebben van alles zelf weg te gooien of te verkopen, wat betekent dat u meer tijd hebt om zich te concentreren op de verhuizing.