23 september 2021
wimpel

Manieren om je vakantiegeld te investeren in je tuin

Je bent dit jaar niet op vakantie geweest en je hebt dus nog beschikking over je vakantiegeld. Waar kan je dit overgebleven geld nou aan kwijt? Een investering in je tuin kan zeker geen kwaad. De verwachting is dat er deze zomer nog steeds niet heel veel mogelijk is op het gebied van festivals en vakanties. De zomerdagen zullen dus voor een groot deel in de tuin moeten worden doorgebracht. In deze blog geven wij je tips over op welke manieren je het overgebleven geld van de vakanties kan investeren in je tuin.

Je persoonlijke vlag

Je zou er misschien niet meteen aan denken maar het is zeker een leuke toevoeging aan je tuin. Waarschijnlijk heb vast wel eens een vlag zien hangen in de tuin van iemand in de buurt. Dit is een goede manier om op te vallen met je huis. Je kan verschillende boodschappen overbrengen met jouw vlag. Wil je bijvoorbeeld je nieuwe bedrijf een beetje promoten? Laat dan een vlag met jouw logo erop maken en laat deze opvallen in je voortuin. 

Bekijk ook:

Een nieuw tuinhuis

Het hebben van een tuinhuisje met een overkapping heeft veel voordelen. Je kan de vakantie naar je eigen tuin brengen als je investeert in een goede zitplek. Wanneer je een goede overkapping bij je tuinhuis hebt kan je buiten zitten bij goed en slecht weer. Wat is er nou beter dan een lekker avondje barbecue├źn met je vrienden op een mooie zomerdag? Het aanbod in tuinhuizen is tegenwoordig erg groot dus aan keuze is er zeker geen gebrek.