12 juni 2021

Moduleo: een nieuw type vloer voor elke woning

Wanneer je een vloer gaat uitzoeken voor je woning dan ga je ongetwijfeld merken dat er veel keuze is. De naam die je veel gaat horen, is waarschijnlijk Moduleo. Dit nieuw type vloer is namelijk in rap tempo heel Europa aan het veroveren. Benieuwd wat het is? Wil je weten of de Moduleo bij jouw huis past? Dat ontdek je hier.

Over Moduleo

In principe verwijst Moduleo naar een merk en niet uitsluitend een type vloer. 

Dat is in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Moduleo is een merk van de IVC group, wat weer onderdeel is van Mohawk Industries. Zij zijn de wereldwijde marktleider op het gebied van vloerbedekkingen. Het merk staat bekend om luxe vloeren voor een goede prijs. Er is een bepaalde kwaliteit die gepaard gaat met dit merk waar veel mensen zeer enthousiast over zijn. De IVC group bestaat uit meerdere, veelzijdige producten en is altijd bezig met het innoveren van hun product om de vraag vanuit de markt op te vangen. 

Innovatief en duurzaam

Bij Moduleo worden dan ook veel vloeren geproduceerd met innovatie en duurzaamheid in het achterhoofd. Dat zie je soms terug in de prijs. Moduleo gaat niet de goedkoopste vloer zijn die je vindt. Daar staat echter tegenover dat ze andere kwaliteiten meebrengen die je misschien miste in de andere soorten vloeren die je hebt gezien. 

Luxe vinylvloeren

Waar Moduleo het meest bekend mee is geworden zijn de vloeren van vinyl. Deze zijn in een luxe uitvoering en gaan erg lang mee. Ze bieden zo een goed alternatief op andere duurdere soorten materialen, juist omdat vinyl duurzaam is en lang meegaat. Wat ze echt doet opvallen? Het unieke kliksysteem. Een vloer kopen zonder deze eerst te zien is altijd af te raden dus kies er vooral voor om een showroom met Moduleo te bezoeken.