23 september 2021

Mooie uitstraling in je woning

Binnendeuren bepalen in zekere mate de uitstraling in je woning, heb je een moderne woonkamer maar nog ouderwetse deuren geeft dit toch een vreemd gezicht. Met een Cando binnendeur vind je altijd de geschikte binnendeur voor je woning, het grote aanbod verzekerd je dat je voor zowel een modern als klassiek interieur een geschikte deur vindt. Met de online tool kun je zelfs je eigen unieke deur samenstellen, op deze manier heb je de deur waar je altijd op zoek naar bent geweest. Hierdoor heb je echt deuren die perfect passen bij de rest van de woning, om die eenheid te creƫren die je het goede gevoel geven.

Let op hoe een deur draait

Je denkt er misschien niet over na wanneer je een deur open of dicht doet, de draairichting is niet zomaar gekozen maar is een belangrijk punt bij een binnendeur. Draait een deur de verkeerde kant op, dan kan dit voor veel ongemak zorgen. Denk maar aan een toiletdeur die de toilet in draait bijvoorbeeld, laat een Cando binnendeur ook de kant opdraaien dat deze niet in de weg zit. Vaak wordt er gekeken waar er het minste langs gelopen wordt, om deze richting te kiezen of de kant waar je de meeste ruimte hebt voor de deur. 

cando binnendeur

Aandachtspunten bij het kiezen van een deur

Het assortiment van deuren is zo groot dat je wel op een aantal punten moet letten, als eerste moet een Cando binnendeur perfect passen in je interieur. Het model en de kleur van de deur bepalen of deze in je interieur passen, natuurlijk is de prijs van de deur ook een essentieel punt. Bij Cando hebben ze voor iedere interieur en voor ieder budget een geschikte deur binnen het assortiment. Je moet de goede combinatie van de prijs en het uiterlijk van de deur zien te vinden.