8 mei 2021

Perfecte cadeau voor een hondenliefhebber

Je kunt er van houden, of je kunt er niks mee hebben: honden. We kennen allemaal wel iemand die een echte hondenliefhebber is. Nu ben je op zoek naar een cadeau dat helemaal bij deze hondenliefhebber past. Deze blog voorziet jou van de nodige inspiratie!

Cadeau voor de viervoeter

Je kunt natuurlijk een cadeau voor de hond kopen. Hond blij, baas blij. Er is een enorm aanbod van cadeaus voor honden. Zo heb je de klassieke cadeaus: een mooie gepersonaliseerde riem of bijvoorbeeld een leuk speeltje. Er zijn ook nieuwe, originele producten op de markt. Zo bestaat er tegenwoordig bier dat speciaal voor honden gemaakt is! Om deze borrel compleet te maken, is er ook bijbehorende patat verkrijgbaar. Doe hier een normaal biertje voor de baas bij en het cadeau is compleet.

Inlijsten

Om de favoriete hond voor eeuwig vast te leggen, kun je een poster van de hond laten maken. Dit cadeau is ideaal wanneer jij iets persoonlijks wil geven. Er zijn allerlei verschillende stijlen. Zo kun je de hond bijvoorbeeld als koning laten schilderen: dit zorgt sowieso voor vrolijke gezichten. Een andere optie is een lijntekening van de viervoeter. Een lijntekening is simpel, maar geeft een mooi rustig beeld. Ook kun je een fotoshoot van hond en baas cadeau geven. Het resultaat van deze shoot kan direct ingelijst worden. Kijk op de website van My Pet Frame voor meer informatie.

Kleding

Foto’s hoeven niet persé aan de muur. Je kunt er ook voor kiezen om kleding te bedrukken. Wat dacht je van gepersonaliseerde sokken, met een foto van de hond? Op het internet staan talloze ideeën voor jouw ideale cadeau. Succes met de zoektocht!