9 maart 2021
lekkage badkamer

Problemen in je badkamer

Stap je lekker onder de douche, of je gaat in bad dan verwacht je niet dat er water in de ondergelegen kamer terecht komt. Is dit wel het geval dan is er iets goed mis, en heb je te maken met een lekkage badkamer. Kom je er te laat achter, dan kan er al veel schade aangericht zijn in de kamers die aan de badkamer grenzen. Het is daarom zaak om zonder te veel schade aan te richten, er snel achter te komen waar de lekkage vandaan komt. Water kan overal doorsijpelen, het is dus niet gezegd dat het lek ook is op de plaats van het water.

Snel vinden van de lekkage

Zijn de muren nat dan is er in de meeste gevallen een lekkage bij de leidingen, maar hoe ga je snel het lek vinden zonder de hele muur te moeten slopen? Met de nieuwste apparatuur voorkom je dat je heel veel moet repareren, je kijkt als het ware door de muur heen en detecteert snel waar de lekkage is. Je hoeft alleen op de plaats van de lekkage nog maar te breken en te hakken, dit bespaart je veel rommel en kosten om alles weer in orde te maken.

lekkage badkamer

Efficiënte werkwijze

Waar je ook een lekkage badkamer hebt, de specialisten weten het lek altijd snel te vinden. Door deze werkwijze ben je in de meeste gevallen al snel van het water af in de andere kamers. De aanpak die wordt gehanteerd is altijd efficiënt en garandeert succes waar de lekkage zich ook bevindt in de badkamer. Nadat het lek is opgespoord, zal er direct worden begonnen met het eventueel herstellen van de wanden of de vloeren. Hierdoor vergeet je snel de lekkage en genieten je weer van je badkamer. Ook last van en lekkage? Kijk op lekdetectiemoorman.nl en neem snel contact op.