27 november 2021
raamfolie

Reclame op de ruiten

Vaak tijdens acties en uitverkoop zie je op de etalageruit van een winkel raamfolie in de vorm van letters, het is een ideale en effectieve manier om iets kenbaar te maken. Het is ook mogelijk bedrukte folie voor op de ramen te laten ontwerpen, met deze folie kun je logo’s en andere afbeeldingen aanbrengen. Vaak maken bedrijven hier gebruik van om herkenbaar te worden bij voorbijgangers, met de online ontwerper maak je een eigen huisstijl sticker voor op de ramen. De folie voor op de ramen is eenvoudig aan te brengen, zonder bellen of blazen.

raamfolie

Folie voor tijdelijk gebruik

Heb je iets te vieren of wil je iets kenbaar maken aan je omgeving, dan is het gebruik van statische raamfolie ideaal. Een bruiloft of verjaardag, of zelfs een geboorte maak je kenbaar met de sticker op je raam. Groot voordeel van deze stickers is dat er niet wordt gewerkt met lijm, je raam zal dus ook niet vies worden. Aan beide zijden is de sticker aan te brengen, nadeel van de sticker is dat deze echt voor tijdelijk gebruik is gemaakt. Je kunt je eigen unieke sticker ontwerpen met de online ontwerper op plakhetzelf.nl.

Ook voor thuis te gebruiken

Vaak bij de voordeur heb je het nadeel dat je zo naar binnen kunt kijken, maar ook als je een beneden woning hebt is dit probleem er. Door gebruik te maken van raamfolie zorg je ervoor dat je toch je privacy hebt, er is folie waarbij je wel naar buiten kunt kijken maar voorbijgangers niet naar binnen. Ook voor de warmte is folie op de ramen gunstig, het zorgt er namelijk voor dat de UV stralen van de zon niet in de woonkamer komen.