27 oktober 2021
binnendeur

Saaie deur pimpen: zo doe je dat

Een binnendeur kan voor veel sfeer zorgen in huis. Op dit moment zijn taatsdeuren ontzettend populair: je ziet ze in veel interieurs terugkomen. Wie niet direct een nieuwe deur wilt aanschaffen, kan ervoor kiezen om de huidige deur een make-over te geven. En dat kun je op verschillende manieren doen! Taatsdeur kopen? Of op zoek naar een zwarte binnendeur

Verf

De eerste optie waar je aan denkt wanneer je hebt besloten om de deur te veranderen. Een deur schilderen is goed te doen, mits je de juiste materialen gebruikt. Gebruik bijvoorbeeld meerdere kwasten en rollers. Wees niet zuinig met de verf en werk altijd van boven naar beneden. Begin met een laagje grondverf en lak daarna af met lakverf.

Klassiek

Ben je op zoek naar een klassieke deur? Je kunt zelf je deur upgraden naar klassiek, door plinten aan te brengen. Als je plinten in de vorm van een vierkant of rechthoek aanbrengt, kan dit leiden tot een klassiek-ogend paneeldeur! Zo bestaan er plakplinten, die je op maat kunt zagen zoals jij graag wilt. Vervolgens verf je de plinten mee met de deur: nu heb je een klassieke deur gecreëerd. Binnendeur aanbieding gezocht? 

Stoer

Eerder noemden wij de deurentrend van dit moment: staal en glas. Ben je op zoek naar een stoere uitstraling, kun je de kozijnen donker lakken. Het zwart lakken van je deur geeft hetzelfde effect als een echte stalen deur, alleen is deze optie goedkoper. Voeg een zwarte deurkruk toe, en ineens heb je de deur omgetoverd tot een industriële deur.