30 juli 2021
woonkamer

Snel een andere vloer in je huis

De vloer die nu in je huis ligt daar ben je op uitgekeken maar je hebt geen geld voor een andere vloer. Dan is dit misschien wel de oplossing, betonlook verf. Vaak wordt er gedacht aan een kille grijze vloer. Een betonlook vloer is in tegenstelling tot een echte betonvloer comfortabel en warmer. Er zijn verschillende soorten kleuren verf en niet alleen grijstinten. Een voordeel van een betonlook vloer is dat deze ook nog eens oersterk is. Het is slijt en krasvast en nog fijner het is gemakkelijk om schoon te maken. Wanneer je kiest voor een betonlook vloer is deze goed te combineren met natuurlijke materialen zoals metaal en hout. 

Ook geschikt voor in de badkamer

Je badkamer ziet er in een handomdraai anders uit wanneer je betoncire aanbrengt. dit is een op kleur gemengde microcement.  Het is een combinatie van cement, gemalen kiezel en zand, aangevuld met hars ofwel resin. Door de toevoeging van hars is de beton cire super sterk en flexibel. Hiermee kan je een cementlook creĆ«ren wat kras- en slijtbestendig is. Het is ook nog een waterdicht en naadloos. Daardoor is het perfect toepasbaar in een keuken of badkamer. Bij homeofconcrete beton cire kopen vind je voorbeelden waar je het allemaal op kan toepassen.

Toch wat rustiger en zachter

is betonlook niks voor jou en ga je liever voor en wat zachter interieur, overweeg dan krijtverf. Dit is een verf op waterbasis met een dekkende matte teint. Omdat er in de verf een hoog gehalte aan krijt zit krijg je een poederachtige effect. De verf is aan te brengen op onder andere muren, metaal, MDF, karton hout of terracotta potten. De verf is te verkrijgen in verschillende kleuren. Kijk eens op https://chalkpaint.store voor inspiratie en tips.