27 oktober 2021
Taxatie commercieel vastgoed Akkrum

Taxatie commercieel vastgoed Akkrum

Als je de verkoopwaarde van je vastgoed wil laten bepalen, schakel je hiervoor een taxateur in. De taxateur bepaalt de waarde van het vastgoed en maakt hier een taxatierapport van. Dit is een officieel document dat door de bank, de Belastingdienst en verzekeraars wordt geaccepteerd. Voor het bepalen van de verkoopwaarde wordt bijvoorbeeld gekeken naar de staat, het onderhoud, het bouwjaar, de ligging en het energielabel. Voor taxatie commercieel vastgoed Akkrum kun je terecht bij RBMT. Dit is het grootste taxatiekantoor van Friesland.

Taxatie commercieel vastgoed Akkrum

Bepalen verkoopwaarde vastgoed

Voor het bepalen van de verkoopwaarde van vastgoed, is het essentieel dat de taxateurs handelen volgens erkende regels en richtlijnen die in het Register Taxateurs (NRVT) terug te vinden zijn. Voor al jouw zaken rondom de taxatie van commercieel vastgoed in Friesland kun je daarom het beste bij RBMT zijn. Hier werken namelijk alleen gekwalificeerde, onafhankelijke taxateurs.

Wanneer je de waarde van een pand hebt bepaalt, kun je verdere stappen zetten om dit voor de juiste prijs te verkopen. Je wordt door RBMT niet alleen geholpen met het bepalen van de waarde van het vastgoed, maar ook met de daarop volgende stappen. Er wordt een analyse gemaakt van alle factoren die de verkoop kunnen beïnvloeden en vervolgens kun je jouw pand op de juiste manier te koop – of te huur – zetten.