23 september 2021
tuin

Tijd om de tuin aan te pakken!

De lente is al officieel begonnen. Het weer zelf blijft nog iets achter, maar het zal niet lang meer duren of het grauwe, soms regenachtige weer maakt plaats voor een zonnetje en een graadje of 15. Ideaal weer om weer lekker naar buiten te gaan, wandelen of fietsen, óf om je tuin alvast klaar te maken voor de zomer. Misschien is het wel tijd om de tuin eens goed onder handen te nemen. Hiervoor ben je bij Bestratingsmarkt aan het juiste adres. Bestratingsmarkt is met een webshop én een 2500 m² de plek waar je moet zijn voor al je tuin benodigdheden. 

Voordelen van bestrating

Het leggen of laten leggen van bestrating heeft zo zijn voordelen. Wanneer je bijvoorbeeld een tuin hebt met gras, betekent dit dat je vrijwel iedere week moet maaien, de boel schoonhouden en je hebt natuurlijk kans op mollen. Wanneer je bestrating legt of laat leggen, zal je zo nu en dan even moeten vegen of je moet even onkruid plukken, maar meer ook niet. 

Bekijk nu: Tuintegels en stenen

Voordelen van bestratingsmarkt

Naast de voordelen van bestrating heeft bestratingsmarkt natuurlijk zelf ook zijn voordelen. Zo heeft bestratingsmarkt een laagste prijs garantie. Ook kan Bestratingsmarkt rechtstreeks leveren vanuit de fabriek. Dit zorgt ervoor dat je al binnen 5 dagen over je tegels beschikt in heel Nederland. Ook heeft Bestratingsmarkt een eigen voorraad, dus vaak is het zelfs mogelijk om direct je bestrating af te halen. De bestrating wordt altijd geleverd in overleg met de klant. Zo voorkomen we dat het op een ongunstige plek bij uw woning ligt.