27 november 2021

Tips om jouw droomhuis in te richten

Eindelijk, jullie hebben een eigen huis! Jarenlang hebben jullie hard gewerkt om deze droom te kunnen realiseren. Het duurt nog een jaar voordat het huis klaar is, maar er is werk aan de winkel! Want hoe ga je het huis inrichten? Wat wil je allemaal in het huis? Wij geven je tips!

Kijk eens bij anderen

Op internet kan je natuurlijk genoeg inspiratie opdoen. Echter, krijg je dan ├ęcht een goed beeld? Het is daarnaast ook nog eens leuker om samen wat in het echt te gaan bekijken. Je kunt bij vrienden/kennissen/familie langs gaan om eens te kijken hoe zij het huis hebben ingericht. Wat zijn hun tips? Daarnaast kun je natuurlijk ook verschillende showrooms afgaan. Voor de keuken, badkamer, etc. Vergeet ook niet een showroom te bezoeken voor de vloer. 

Mijn tip: In Woerden vind je Villategel.nl. Deze tegelshowroom nabij Amersfoort heeft erg veel keuze. Wandtegels, vloertegels en badkamertegels. Erg leuk!

Schets jouw huis

Tegenwoordig staat het internet bomvol met apps/software om jouw huis na te tekenen. Hoe makkelijk is het om jouw huis online alvast in te richten? Zo krijg je een duidelijk beeld van jullie toekomstig huis. Je kunt vaak de juiste maten invoeren en zo heb je een beeld bij de indeling.

Budget

Let altijd op het budget en calculeer ook een overhead. Bij veel bouwprojecten komen extra kosten kijken, dus zorg ervoor dat jullie extra geld achter de hand hebben voor calamiteiten. Dat zorgt ervoor dat je zelf niet gestrest raakt als er even een tegenvaller is.