22 april 2021
wandtegels Schijndel

Tips voor badkamer verbouwen

In dit artikel vind je 5 tips waarbij je moet opletten wanneer je je badkamer verbouwd. Lees meer over het verbouwen van je badkamer bij de ventilatie shop.

Extra ruimte

Als de badkamer is erg krap, maak dan wat ruimte door het maken van ingebouwde en verborgen rekken. Deze ingebouwde rekken zijn geschikt voor geneesmiddelen, zeepschalen en toiletrolhouders. Kleine badkamers hebben open ruimte nodig. Maak je plafondlamp af. Dit alles kan worden gedaan door uitsparing van de planken en verlichting.

Ventilatie

Dit kan door het regelen van een venster van een geschikte grootte of door het upgraden van bestaande oude ventilatiesysteem. Controleer op de capaciteit, dat wil zeggen, kubieke voeten lucht / min (CFM) hoe hoger is beter, maar ten minste 50 CFM en controleer ook de geluidsniveaus, voor een rustige badkamer ventilator, de ventilator moet worden beoordeeld op 1,0 sonen of minder. Ga voor meer informatie over badkamer ventilatiesystemen naar www.ventilatieshop.com.

wandtegels Schijndel

Kies de juiste tegels/vloeren

Waterdichte houten vloeren zijn geweldig, maar maken niet de beste vloeren voor een badkamer. Het is niet praktisch. Dus, kies de vloer die moeilijk is om de ontberingen van dagelijks gebruik te ondersteunen. De best gebruikte vloermaterialen van de badkamer zijn porselein, keramiek, vinyltegels, luxe vinyl en plaat vinyl planken.

Meng sommige kamerplanten in de ruimte

De integratie van planten in badkamers voegt steriliteit en luchtverfrissers toe. Ze zullen ook kleur geven aan de ruimte en kan gemakkelijk worden geplaatst op een zwevende plank.

Kamer Kleur coördineren met de grootte

Voor een badkamer die ruim moet ogen, zorg ervoor dat de kleur in een licht of wit kleurenspectrum bevindt. Licht of wit gekleurd bad en toilet armaturen worden voorgesteld. Donkere kleuren maken de badkamer kijken kleiner. Kleur het plafond in wit of een andere lichte kleur voor een ruime uitstraling.