12 juni 2021
vintage meubelen

Tips voor je nieuwe/oude interieur!

Als jij toe bent aan een nieuw interieur, maar je op een budget werkt, dan ben je vast wel bekend met de kringloopwinkel! Vintage is tegenwoordig namelijk helemaal in de mode en dat weten interieur designers maar al te goed. Daarom vertellen we je in dit artikel een aantal tips om je interieur nieuw leven in te blazen met de vintage stijl van deze tijd.

vintage meubelen

Muren en kleur

Voor een nieuw leven in je huis kan je de kleur van je muren aanpassen. Vroeger was het erg in de mode om leuke patronen op de muren te hangen. Dat is nu ook weer zo. Denk bijvoorbeeld aan een patroon met cirkels of een patroon rond je Tv van een jungle. Deze patronen zorgen gelijk voor een andere sfeer in huis en geven je een vintage gevoel.

Statement piece

Een huis heeft altijd wel een statement piece nodig. Een statement piece is een meubelstuk of element in de kamer die de aandacht gelijk pakt. Voor velen is dat de bank, maar als je echt out of the box wilt denken dan passen oude deuren helemaal bij de nieuwe vintage trend die rondgaat. Deuren worden vaak vergeten bij het stijlen van een huis, maar zijn vaak wel iets waar je het meeste tegenaan kijkt. Daarom is het voor een nieuwe sfeer in huis misschien belangrijk om een oude – nieuwe deur te nemen! Bij www.destijdsch.nl is er een breed assortiment aan oude deuren die jouw vintage dromen laten uitkomen!

Meubels

Zoals boven al kort genoemd (banken) kan je je meubels natuurlijk vervangen om je huis nieuw leven in te blazen. Wil je die vintage look behouden? Ga dan eens naar de kringloopwinkel of de rommelmarkt, tussen het aanbod vindt je vaak een pareltje die perfect is voor jouw huis.