23 september 2021

Verhuizen of toch niet?

Al een aantal jaar zijn jullie woonachtig in jullie huidige huis. Maar toch wil je graag iets groter gaan wonen. De huizenmarkt is momenteel overspannen en jullie willen niet krom liggen voor een iets groter huis. Wat zijn dan de mogelijkheden? 

Dakkapel

De kinderen worden groter en zijn toe aan een grotere slaapkamer. Ze spelen steeds meer hun kamer en nodigen meer vriendjes of vriendinnetjes uit. Door het plaatsen van een dakkapel krijg je de mogelijkheid om meer ruimte (en licht) te creëren. Zo kunnen jullie naar zolder verhuizen en de grote kamers op de eerste verdieping verdelen. Wil jij een dakkapel in Utrecht laten plaatsen? Of ben jij op zoek naar een baskapel? Neem dan contact op met Verhoef Dakramen. 

Uitbouw

Willen jullie de leefruimte beneden vergroten? Dan is een uitbouw een interessante optie om te bekijken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de keuken verplaatsen en zorgen voor extra leefruimte. In deze tijden is het echter wel lastig om een (goede) aannemer te vinden, aangezien ook hier de markt overspannen is. 

Campingplaats

Je leest het goed. Out of the box denken. Wellicht woon jij op 3 hoog of wil jij het drukke stadsleven ontvluchten met jullie kinderen. Dan is het geen gek idee om eens te informeren naar een seizoensplaats op een camping. Hierdoor zorg je ervoor dat je in het weekend de rust en ruimte op kunt zoeken. Je zult merken dat je je in de week minder stoort aan hoe ‘klein’ jullie woning of appartement is.