23 september 2021
leren lus

Verschillende mogelijkheden

Met het gebruik van een leren lus zijn er verschillende mogelijkheden, je kunt je slaapkamer of keuken er zelfs een compleet andere uitstraling mee geven. Vaak worden de lussen gebruikt ter vervanging van een handgreep voor een ladekastje of dressoir, maar je kunt een lus ook gebruiken om een plank aan de muur op te hangen. Je geeft direct een leuke spannende uitstraling, en je bent van die saaie systemen af die normaal gesproken worden gebruikt. 

leren lus

Sfeervolle bevestiging

Bij bevestigingen van een systeem om planken op te hangen, zie je in de meeste gevallen de schroeven nog zitten wanneer je klaar bent. Bij een leren lus is dit net zo, alleen kun je in de webshop leren-handgreep.nl sierschroeven of knoppen kopen. Wil je de lus perfect in de juiste sfeer afwerken, dan is het gebruik van deze bevestiging zeker aan te raden. In de webshop heb je verschillende soorten afwerkingen voor de lussen, met de stijlvolle afwerking is je kunstwerk compleet.

Geschikt voor een handgreep

Een leren lus wordt over het algemeen gebruikt om een verticaal aan te brengen op een kast, toch kun je met de lus ook prima een horizontale handgreep creëren. Hoe breed je de lus ook nodig hebt het geeft altijd een decoratief geheel, vaak wordt er gecombineerd met leuke kleuren om je meubelstuk nog specialer te maken. Ook wanneer je speciale wensen hebt betreft het uiterlijk van een lus, leren-handgreep.nl levert namelijk ook maatwerkoplossingen. Hierbij kun je denken aan een handgreep in tijgermotief, of misschien wil je wel een speciale kleur.