27 november 2021
meer informatie

Voorbrood Meubelen voor jouw nieuwe meubels

Ben je onlangs verhuisd naar jouw nieuwe woning in Rotterdam of wil je de huidige meubels die jij in jouw woning hebt staan graag vervangen? Dan ben je voor nieuwe kwalitatieve meubels bij Voorbrood Meubelen aan het juiste adres. 

meer informatie

De voordelen van Voorbrood Meubelen

De specialisten van dit bedrijf hebben allemaal erg veel ervaring en kennis op het gebied van meubels en woongebied. Hierdoor kun je professioneel advies krijgen van een andere specialisten voor het vinden van het juiste meubelstuk die aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Alle meubels die dit bedrijf in het assortiment aanbiedt zijn van een hoogwaardige kwaliteit en je zult op jouw aankoop 2 jaar garantie ontvangen. Het bedrijf heeft tevens ook een eigen stoffeerderij, meubelmakerij & -spuiterij. 

Ontvang tot wel 70% korting 

Voorbrood Meubelen biedt momenteel een outlet aan waarbij je tot wel 70% korting kunt ontvangen op de aankoop van jouw meubelstuk. Al deze meubels zijn de laatste showroommodellen die in de zeer ruime showroom van wel 6000 vierkante meter hebben gestaan. 

Veel positieve reviews en een hoog klant gemiddelde 

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddels meubels aanbiedt hebben zij erg veel voorgaande klanten mogen helpen met het vinden van de juiste meubelstukken. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden over de goede service en over de kwaliteit van de meubelstukken die zij hebben gekocht. Voorbrood Meubelen heeft daarom ook een klant gemiddelde van een 9,6 en er zijn zeer veel positieve reviews over het bedrijf te vinden.