12 juni 2021
container

Voordelen van een afvalcontainer van Maton Groep

Wellicht ben je al bekend met Maton Groep. Het is een populair bedrijf onder de zakelijke en particuliere klanten om er een afvalcontainer te bestellen. Een afvalcontainer van Maton Groep huren kent enkele voordelen.

container

Elk afval, elk formaat

Ten eerste is elke afvalcontainer van Maton Groep geschikt voor elk soort afval: van zand tot groenafval en van dakleer-bitumen tot hout. Daarnaast zijn de containers in elk gewenst formaat te verkrijgen. Wanneer je weinig afval hebt, kun je een kleine container van twee kubieke meter huren. Denk je juist een grote hoeveelheid afval te hebben, dan kun je grotere containers huren van bijvoorbeeld vier, acht of zelfs elf kubieke meter.

Prijs per regio

Het verplaatsen, ophalen en omruilen van de container kost natuurlijk tijd. Wat zo eerlijk is aan Maton Groep, is dat zij een prijs hebben bepaald per regio. Want voor een container die maar een paar kilometer van het terrein af ligt hoef je natuurlijk een stuk minder ver te reizen dan naar een plek een stuk verderop.

Afvalverwerking

Een ander voordeel van containers huren bij Maton Groep is dat zij het afval bij je thuis op komen halen en dit vervolgens zelf op eigen terrein verwerken. Zo heb jij dus nergens omkijken naar, behalve dat je het afval in de container moet stoppen.