27 oktober 2021

Waarom een pizzaoven in de tuin?

Steeds vaker zie je ze op televisie voorbij komen: tuinovens. Jamie Oliver gebruikt regelmatig zijn eigen pizzaoven in de tuin om zijn kookkunsten te laten zien. Daarnaast wordt er verder in de media veel aandacht besteed aan tuinovens. Wil jij nou ook koken met een oven in de tuin of wil je weten waarom je er een zou moeten hebben? Lees dan snel verder, want hier volgen 3 redenen waarom een pizzaoven een goede investering is. 

Het maakt de tuin af

Tuinovens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Er is voor elke huisstijl en tuin dus een bijpassende tuinoven te vinden. Wanneer je een matching pizzaoven, uiteraard met kachelpijp voor buiten, hebt gevonden, maakt dit je tuin helemaal af. Iedereen wil dan langskomen op de tuinoven uit te proberen en jij steelt er de show mee. 

Feestjes in stijl

Wanneer je een feestje in de tuin geeft, maak je al snel gebruik van de pizzaoven. Nodig je vrienden of familie uit en geef een themafeest. Denk bijvoorbeeld aan een Amerikaanse barbecue party of een feest in Italiaanse stijl. Ook kun je met een tuinoven geweldige kinderfeestjes organiseren. Elk kind maakt zijn eigen creatie en bakt dit zelf af. Zo’n uniek feestje is een garantie voor succes. 

Terrasverwarmer

Een pizzaoven in de tuin is niet alleen voor het bereiden van lekkernijen, maar het dient ook al prima terrasverwarmer. Stook het vuurtje in de tuinoven op, laat de temperatuur oplopen en zo regel jij een warm en sfeervol avondje in je eigen tuin. Een pizza erbij maakt het avondje helemaal compleet.