12 juni 2021

Waarom verhuizen naar Leeuwarden een goed idee kan zijn

Het kopen of huren van een huis is een erg belangrijke beslissing. Je hebt veel verschillende mogelijkheden op verschillende locaties. Je wilt geen verkeerde keuze maken wat dat gaat je veel tijd en geld kosten om recht te zetten. De locatie is een van de dingen waar je als eerste naar kijkt. Zo wordt verhuizen naar Leeuwarden steeds populairder. In deze blog vertellen wij je waarom ook jij in Leeuwarden moet gaan wonen. Na deze blog nog niet overtuigd? Neem contact op met een makelaar in Leeuwarden.

Grootste Friese stad

Leeuwarden is de grootste stad in Friesland. De 100.000 inwoners zijn er niet heel veel in vergelijking met Amsterdam en Rotterdam maar alsnog is dit aardig wat. In 2018 is Leeuwarden verkozen tot culturele hoofdstad van Europa. Dit komt door het prachtige oude centrum en de toevoeging van deze tijd. In Friesland is van alles te beleven je hebt kleine oude dorpjes en het levendige Leeuwarden. Steeds meer mensen willen zien wat Friesland te bieden heeft en verhuizen daarom naar Friesland. 

Genoeg te doen 

Friesland heeft een erg mooi staaltje natuur te bieden. Er zijn veel mooie meren en mooie wandelroutes. De Waddeneilanden zijn ook erg makkelijk te bereiken vanuit Friesland. Natuurlijke producten is ook iets wat je veel ziet in Friesland. Men kiest vaak voor producten van een boer. Voor een lekkere boottocht in de zomer moet je zeker in Friesland zijn. Wil je een lekker dagje shoppen? Dan is Leeuwarden een mooie stad om dit te doen er zijn veel grote winkelketens en speciaalzaken.

Toch een andere stad in Friesland? Schakel dan een makelaar in Friesland in.