8 mei 2021
hr++ glas

Warme sfeer creëren met een spiegel? Ga voor een bronzen tint

Wanneer het om spiegels gaat zullen de meeste mensen aangeven dat deze in de eerste plaats nuttig zijn omdat je er jezelf in kunt zien. Maar niemand kan ontkennen dat het ook omwille van de sfeer en het verfraaien van het interieur zinvol is om her en der spiegels aan te brengen. Spiegels zijn daar namelijk ontegenzeglijk goed in en dat geldt zeker voor spiegels met een bronstint. In wezen worden deze spiegels op maat samengesteld door glas te gebruiken met een bruinachtige tint in zich. Hier wordt vervolgens wel een zilverachtige laag overheen gedaan. Op deze manier ontstaat de subtiele bronzen tint waar je naar op zoek was. Dit type spiegels wordt zeker niet alleen gebruikt om jezelf in te kunnen zien, maar ook (of zelfs meer nog) als fraai decoratief middel. 

hr++ glas

Genoeg spiegels in huis bieden ook deze positieve uitwerkingen

Los van de mogelijkheid om een bronsgetinte spiegel te nemen heeft de aanwezigheid van genoeg spiegels in huis de volgende (mogelijke) positieve uitwerkingen: 

  • Een spiegel maakt het je veel makkelijker om jezelf te fatsoeneren of op te maken. Vooral bij het scheren en het in model brengen van je kapsel zijn spiegels bijzonder handig.
  • Spiegels dienen als weerkaatser van licht binnen een ruimte. Met name in ruimtes die weinig zonlicht vangen is dit heel nuttig.
  • Nuttig zijn spiegels ook wanneer je een ruimte wat groter wilt laten lijken. Dit kan altijd zinvol zijn, zij het vooral in wat kleinere kamers.