18 januari 2022

Close-up partial view of couple in love lying in bed and holding hands

Wat maakt Kuperus bedden zo bijzonder?

De kwaliteit waar een bed over beschikt blijkt in de praktijk doorgaans altijd uit de ervaring of expertise die het merk aan de dag weet te leggen. Wanneer je de zogenaamde Kuperus bedden bekijkt die op de markt zijn terug te vinden zal je in ieder geval kunnen vaststellen dat deze bedden over een zeer uniek karakter beschikken. Net door hun unieke karakter slagen ze erin om een fantastische nachtrust te realiseren. Dat overigens niet zomaar voor even, maar zeker ook over de lange(re) termijn. Ben jij ook benieuwd om meer te weten te komen over de Kuperus bedden? Dan moet je vooral even de informatie doornemen hier op deze pagina.

Beddenexpert sinds het jaar 1905 

De zogenaamde beddenfabriek Kuperus werd opgericht in het jaar 1905. De fabriek zich in het Nederlandse Almelo. Tegenwoordig is het echter zo dat we het eigenlijk eerder moeten hebben over een atelier dan echt over een fabriek. Dat lijkt misschien een beetje vreemd, maar dat is het helemaal niet. Alle bedden die voor het merk Kuperus worden vervaardigd worden namelijk nog steeds met de hand vervaardigd. Dit brengt een zeer belangrijk voordeel met zich mee. Net het feit dat er bij Kuperus bedden sprake is van honderd procent maatwerk zorgt er namelijk voor dat de bedden steeds geheel op maat van de wens van de klant kunnen worden gemaakt.

Voor heel wat mensen die een nieuw bed kopen geldt dat ze daar eigenlijk helemaal niet zo tevreden over zijn. Dat is jammer, want je hebt waarschijnlijk veel geld betaald voor het nieuwe bed dat je hebt aangekocht. In het merendeel van de gevallen wordt dit gevoel in de hand gewerkt door het feit dat er bij het produceren van het bed geen rekening is gehouden met de wensen van de klant. Er werd dus met andere woorden slechts een standaard bed geproduceerd wat iedereen dan maar goed moet vinden. Zo werkt het in de praktijk natuurlijk helemaal niet. 

Over de hele lijn een absolute topkwaliteit verzekerd 

Het is lang niet alleen de uitstekende expertise en het maatwerk dat ervoor zorgt dat Kuperus bedden door de jaren heen uitgegroeid tot één van de absolute toppers op de markt, integendeel. Een ander voordeel waar je bij deze bedden op kan rekenen is dan ook terug te vinden in het feit dat ze over de hele lijn zijn vervaardigd uit de meest kwalitatieve materialen. Dat geldt overigens niet alleen voor de bedden op zich, maar zeker ook voor bijvoorbeeld de matrassen. Voor de Kuperus bedden zelf geldt dat ze zijn vervaardigd uit staal. Voor de matrassen en topmatrassen wordt er voornamelijk gekeken in de richting van op en top natuurlijke materialen. Op deze manier hoopt Kuperus niet alleen toe te werken naar een zeer kwalitatief, maar tegelijkertijd ook naar een uitermate duurzaam eindresultaat. Voor heel wat mensen geldt dat zij duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Is dat ook bij jou het geval? Dan is het zonder meer de moeite waard om te overwegen om één van de maatwerk Kuperus bedden bij de beste beddenwinkel te kopen.